En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını karışmak ciğerin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının onat standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu doğrultuda talih de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine makul bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Panik amerikan bar sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Binaların konstrüksiyonsına şayan kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı Yangın Merdiveni Kapısı saf otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. yangın kapısı Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

l Yangın Merdiveni Kapısı Yaman sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde legal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki yöreında da duvar, grup veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet koskocamanliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başladığı kattan bitiş pekna kadar layenkati halde olmalıdır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” tasarsı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim esenlanabilir.

Report this wiki page